Tarief SEO Tekstschrijver

Tarief SEO Tekstschrijver

Wat voor tarieven hanteer je als SEO copywriter? Het is lastig een vast tarief te hanteren. Het hangt helemaal af van de opdracht. Moet ik zelf keyword onderzoek doen? Het onderwerp bedenken? Zijn het productomschrijvingen? Het tarief van een SEO tekstschrijver hangt dus van meerdere dingen af.

Een standaardblog van ongeveer 1000 woorden waarvoor ik het keyword onderzoek doe kan ik voor je doen voor € 75,- ex BTW. Toch blijft het altijd afhankelijk van de inhoud. Is het inhoud waar niet iedereen zomaar kennis van heeft en ik daar onderzoek voor moet doen om het inhoudelijk een goede blog te schrijven, zal ik daar een toeslag voor moeten rekenen.

Bij langdurige samenwerkingen waarbij ik op regelmatig basis blogs kan aanleveren valt er dan weer over het tarief te praten. Naast het schrijven voor SEO heb ik ook technische kennis in huis.

Technische SEO en linkbuilding

Voor SEO checks en linkbuilding reken ik een uurtarief van €35,- per uur exclusief BTW. Neem contact op voor meer informatie

WordPress Websites

Voor een WordPress website houd ik graag een vaste prijs aan per project. Een basiswebsite voor een bedrijf met ongeveer 5 pagina’s inhoud en contact formulier maak ik in WordPress voor 395,- exclusief BTW, en exclusief bijkomende kosten voor speciale wensen en aanpassingen.

Ik geef mijn klanten altijd het advies zelf de hosting en de domeinnaam te regelen om latere problemen met eigendomsrechten te voorkomen. Hosting van een domeinnaam en WordPress hosting kost ongeveer € 50,- per jaar.

Bijkomende kosten kunnen zijn: kosten voor een speciaal thema, betaalde plugins en custom aanpassingen aan een een website.

Online marketing

Mijn online marketing specialisaties zijn SEO scans doen en SEO teksten schrijven. Daarnaast heb ik veel ervaring met linkbuilding, tegenwoordig ook wel linkearning genoemd.

Wil je je website optimaliseren voor zoekmachines? Ik help je bij een SEO-check van je website. Samen kijken we waar de website voor verbetering vatbaar is. Hier reken ik een uurtarief van €35,- per uur exclusief BTW.

Bekijk mijn LinkedIn pagina voor mijn werkervaring

Heb je een andere opdracht of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op!