Tarieven SEO Tekstschrijver Technische SEO en andere zaken

Wat voor tarieven hanteer je als SEO tekstschrijver? Het is lastig een vast tarief te hanteren. Het hangt helemaal af van de opdracht. Moet ik zelf keyword onderzoek doen? Het onderwerp bedenken? Zijn het productomschrijvingen? Het tarief van een SEO tekstschrijver hangt dus van meerdere dingen af.

Een standaardblog van ongeveer 1000 woorden waarvoor ik het keyword onderzoek doe ik voor je voor € 100,- ex BTW. Toch blijft het altijd afhankelijk van de inhoud. Is het inhoud waar niet iedereen zomaar kennis van heeft en moet ik daar duidelijk research voor doen om inhoudelijk een goede blog te schrijven, zal ik daar een toeslag voor rekenen.

Bij langdurige samenwerkingen waarbij ik op regelmatig basis blogs kan aanleveren valt er over het tarief te praten. Naast het schrijven voor SEO heb ik ook technische kennis in huis.

Uiteraard wordt dit van tevoren vrijblijvend geoffreerd en besproken.

Technische SEO en linkbuilding

Voor SEO checks en linkbuilding reken ik een uurtarief van €45,- per uur exclusief BTW. Neem contact op voor meer informatie

WordPress Websites

Voor een WordPress website houd ik graag een vaste prijs aan per project. Een basiswebsite voor een bedrijf met ongeveer 5 pagina’s inhoud en een contact formulier maak ik in WordPress voor 450,- exclusief BTW, en exclusief bijkomende kosten voor speciale wensen en aanpassingen.

Ik geef mijn klanten altijd het advies zelf de hosting en de domeinnaam te regelen om latere problemen met eigendomsrechten te voorkomen. Hosting van een domeinnaam en WordPress hosting kost ongeveer € 50,- per jaar.

Bijkomende kosten kunnen zijn: kosten voor een speciaal thema, betaalde plugins en custom aanpassingen aan een een website.

Bekijk mijn LinkedIn pagina voor mijn werkervaring

Beeldbewerking

Ik heb ruime ervaring met beeldbewerking in Photoshop en het editen van Video’s. Heb je daarbij hulp nodig dan kan kan ik daar ook zeker wat in betekenen.

Heb je een andere opdracht of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op!