Tarieven

 

Tarieven

WordPress Websites

Voor een WordPress website houd ik graag een vaste prijs aan per project. Een basiswebsite voor een bedrijf met ongeveer 5 pagina’s inhoud en contact formulier maak ik in WordPress voor 395,- exclusief BTW, en exclusief bijkomende kosten voor speciale wensen en aanpassingen.

Ik geef mijn klanten altijd het advies zelf de hosting en de domeinnaam te regelen om latere problemen met eigendomsrechten te voorkomen. Hosting van een domeinnaam en WordPress hosting kost ongeveer € 50,- per jaar.

Bijkomende kosten kunnen zijn: kosten voor een speciaal thema, betaalde plugins en custom aanpassingen aan een een website.

Online marketing

Mijn online marketing specialisaties zijn SEO scans doen en SEO teksten schrijven. Daarnaast heb ik veel ervaring met linkbuilding, tegenwoordig ook wel linkearning genoemd.

Wil je je website optimaliseren voor zoekmachines? Ik help je bij een SEO-check van je website. Samen kijken we waar de website voor verbetering vatbaar is. Ook hier reken ik een uurtarief van €35,- per uur exclusief BTW.

SEO copywriting en linkbuilding

Voor losse SEO zoals linkbuilding en SEO teksten schrijven reken ik afhankelijk van het onderwerp en de research die ik ervoor moet doen ook een uurtarief van €35,- per uur exclusief BTW. Ook valt er een tarief per woord te bespreken voor SEO copywriting.

Ik ben ook parttime in te huren voor langere periodes, maximaal 16 uur per week. Contract is ook mogelijk.

Bekijk mijn LinkedIn pagina voor mijn werkervaring

Heb je een andere opdracht of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op!

 

 

Schuiven naar boven